Voor de Beker van Antwerpen streden SKS Herentals en Katelijne vanavond bij tropische temperaturen voor verdere kwalificatie.

Beide teams lieten een mix van hun A en B-ploeg met younsters aantreden.
Katelijne drukte de eerste 15' met 2 grote kansen die Philippe Verlooy vlot pareerde. Daarna kantelde de wedstrijd met enkele kansen voor SKS.  0-0 bij de rust.
Nog geen minuut na de paauze knalde Dries Mollen de 1-0 op het bord en van toen af was het éénrichtingsvoetbal.

In minuut 53' zorgde Jef Verlooy voor de 2-0.  3 minuten later zette Jonas van Gestel de 3-0 op het scorebord. Jef Verlooy tikte zijn tweede van de avond binnen : 4-0.
Katelijne kwam nog op 4-1 door een own-goal.  Van Gestel legde op penalty de eindstand vast : 5-1

Nu woensdag 17/8 om 20u speelt SKS thuis een oefenwedstrijd tegen VV Laakdal.' Foto rr./SKS.